23 Ekim 2013 Çarşamba

Dünya Devi Zara Giyim

Zara giyim İspanyol merkezli bir giyim ve aksesuar mağazası olarak tanınmaktadır. Dünyanın tanınmış markaları arasında yer alan Zara giyim, dünya geneline yayılmış durumdadır. Kalitesinden ödün vermeyen ve her geçen gün sayılarını arttıran Zara giyim, erkek ve bayan kıyafetleri dışında çanta, ayakkabı tasarımları ile de göz dolduruyor.
Türkiye'de 2012 yılı itibariyle otuz bir mağazası bulunan Zara giyim, adından sıkça söz ettiriyor. İspanyol devi Zara giyimin sahibi Amancio Ortega, İspanya'nın en zengini olarak anılmaktadır. İlk olarak 1963 yılında ilk eşi Rosalia Mera ile birlikte Corune kentinde küçük bir tekstil fabrikası kurarak bu işe başlamıştı. Daha sonra 1975 yılında Zara adı altında yine Coruna kentinde ilk giyim mağazasını açtı. Bu sayede giderek büyüyen Zara giyim bir dünya markası olmayı başardı.
Zara giyim üretim sürecindeki hızı ve değişime çabuk ayak uydurabilmesi sayesinde başarısın giderek katladı. Bir koleksiyonu iki hafta içinde tasarlayarak hızlı moda kavramını, modaya katmıştır. Sürekli kendisini yenileyerek her sezon farklı tasarımlarla yeniliği ve modayı sevenler için tercih edilen bir marka. Altmış dört ülkede toplam bin altı yüz yetmiş bir mağazası bulunan Zara giyim, Türkiye'de de otuz bir mağazası ile hizmet vermektedir.
Zara bayan giyim, birbirinden renkli ve farklı tarzlara hitap eden kıyafetleri sayesinde bayanların ilgi odağı olmuş durumda. Farklılık arayan, aynı zamanda kaliteyi de ön planda tutan bayanlar Zara bayan giyim sayesinde arzu ettikleri kıyafetlere ulaşıyor. Çantaları, ayakkabıları, kıyafetleri ile bayanların tercihi Zara bayan giyim oluyor.

Erkeklerde modaya uygun olarak giyinmek için, modaya yön veren marka olan Zara erkek giyimden vazgeçemiyor. Zara giyime uğrayanlar bu mağazadan vazgeçemiyorlar ve her sezon Zara koleksiyonlarını dört gözle bekliyorlar. Rahatlığı , şıklığı, kaliteyi ve yeniliği tercih eden erkekler, Zara erkek giyimde buluşuyor.

Zara giyim çocukları da unutmuyor. Çocuklar hatta bebekler içinde kıyafetler tasarlayarak,herkesin  ailecek modaya uygun giyinmelerini sağlıyor. Üç ila otuz altı aylık bebekler için rengarenk ve rahat elbiseler, kazaklar, gömlekler tasarlayan Zara çocuk giyim, ebeveynlerin gözdesi oluyor. Ayrıca on dört yaşına kadar erkek ve kız çocuklarının yaşlarına hitap eden kıyafetler tasarlayarak farkını ortaya koyuyor. Küçükten büyüğe herkes Zara giyimde buluşuyor.

20 Ekim 2013 Pazar

Türkiye'deki Zara Giyim Mağazaları

Giyim konusunda hem bayanlara, hem erkeklere, hem de çocuklara hitap eden ve dünyanın 1 numaralı giyim markası olan Zara; Türkiye'de de birçok mağazası ile hizmet veriyor. En güzel elbiselerin, en şık kıyafetlerin, en güzel aksesuarların, sıra dışı takıların, modern ayakkabıların ve orijinal çantaların yer aldığı Zara giyim mağazaları; Türkiye'de birçok ilde ve bu illerdeki birçok alışveriş merkezinde sizlerle buluşuyor. Bunun yanı sıra Zara Kids ve Zara Home mağazalarıyla da sevenlerine çok özel alternatifler ve ürünler sunuyor.

1975 yılında İspanya'da kurulan ve dünyanın en büyük mağazalar zincirini oluşturan İnditex'in bünyesinde hizmet veren Zara Giyim'in; 2012 verilerine göre dünyada 1671, Türkiye'de ise; 31 mağazasının bulunduğu saptanmıştır. Geçen bu süre zarfında mağaza sayısı katlanarak devam eden Zara Giyim'in; hem dünyada, hem de Türkiye'deki mağaza sayısı bir hayli artmıştır. Özellikle İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Eskişehir ve Adana gibi illerde birçok alışveriş merkezinde boy gösteren Zara Giyim; modaya uyumu ve şıklığı tercih eden bayanların ve erkeklerin ortak noktası oluyor. Ayrıca çocuklarına da kaliteli ve şık kıyafetler, ayakkabılar ve elbiseler giydirmek isteyen anne ve babalar; çocuklarının giyim ihtiyaçlarını da Zara Giyim mağazalarındaki Zara Çocuk Giyim reyonlarından karşılıyor. Birbirinden farklı ve hoş tasarımların en iyi şekilde piyasaya sürüldüğü ve kalitenin yanı sıra ucuzluğun da yer aldığı Zara Giyim mağazaları; dünyadaki ve Türkiye'deki gelişimine sayısız mağazası ile devam ediyor. Kaliteyi ve şıklığı tercih edenlerin giyimi olan Zara; giyim alanında öncü olmaya devam ediyor. Giyimin yanı sıra aksesuar bölümünde de son derece şık ve gösterişli takıları bayanlara sunan ve onlara ayrı bir güzellik katan Zara; bünyesinde yer aldığı İnditex grubunun en büyük şirketidir.





Türkiye'de birçok ilde onlarca mağazası ile hem bayanlara, hem erkeklere, hem de çocuklara en güzel ve en kaliteli ürünleri sunan ve onların her zaman modaya uyum sağlamalarına yardımcı olan Zara Giyim; bu alanda öncü ve lider giyim markası olmaya devam ediyor. Ülkemizde milyonlarca insanın da tercih ettiği Zara Giyim; trendleri belirlemeye devam ediyor.

18 Ekim 2013 Cuma

Zara Bayan Çantaları

Zara; giyim alanında olduğu gibi aksesuar alanında da en kaliteli ve en şık tasarımları ortaya koyuyor. Bu çalışmaların birisi de tıpkı Zara erkek çanta modelleri alanında olduğu gibi bayanlara da özel olarak tasarlayıp, ürettiği çanta modelleri oluyor. Birbirinden şık ve birbirinde hoş Zara bayan giyim çantaları; aynı zamanda son derece kullanışlı bir yapıya sahip.
Modaya uyum sadece kıyafet ve elbise seçimi ile bitmiyor. Bunları doğru bir şekilde tamamlayacak olan aksesuarlarınızı da giydiğiniz kıyafete veya elbiseye uygun bir şekilde kombinlemeniz gerekiyor. Zara bayan çanta modelleri de bu alanda bayanlara her zaman yardımcı oluyor. Farklı farklı tasarımlarla ve farklı farklı renk seçenekleri ile tasarlanmış olan bu çanta modelleri; her tarzdan bayanın rahatlıkla kendine uygun çanta modelini bulmasına yardımcı oluyor. Zara giyim; tıpkı giyim alanında olduğu gibi aksesuar ve kıyafet tamamlayıcısı olarak bilinen çanta modelleri konusunda kaliteli ve titiz bir çalışma yürütüyor. Zara giyim bu alanda adeta ince eleyip sık dokuyor. Çünkü her ne kadar kıyafet veya elbise gösterişli ve dikkat çekici de olsa; uyumsuz bir çanta bayanı çok kötü bir görünüme sokabilir. Zara bayan giyim reyonlarında Zara giyim mağazalarında yerini almış olan bu çanta modelleri; 4 mevsime uygun olarak yenileniyor ve günümüz koşullarına da en uygun tasarımlarla oluşturularak, bayanların beğenisine sunuluyor.



Zara giyim; bayanlara sunduğu çanta modellerindeki çeşitliliği ve son derece uygun fiyatları ile yine tüm dünyayı etkilemeye devam ediyor.

16 Ekim 2013 Çarşamba

Zara Etek Modelleri

Zara giyim; 2014 sezonuna özel olarak piyasaya sürmeye hazırlandığı etek modelleri ile bayanların gönlünde yine taht kurmaya hazırlanıyor. Çekimleri gerçekleştirilen ve büyük bir ilgi gören bu etek modellerini Zara giyim; dünyaca ünlü tasarımcılara hazırlatmış durumda. Birbirinden şık ve birbirinden sıra dışı etek modellerinin de yer aldığı bu koleksiyon içerisinde sade ve şık görünümlü etek modelleri de yer almakta.
Zara bayan giyim reyonlarında yerini alacak olan Zara etek modelleri arasında; her kesimden bayanın rahatlıkla giyinebileceği etekler yer alıyor. Özellikle kapalı giyinmeyi tercih eden, muhafazakar bayanlar için; uzun boylu etekler yer alırken; daha cesur giyinmeyi tercih eden bayanlar için; yırtmaçlı, derin yırtmaçlı, mini ve süper mini etek modelleri de yer almakta. Farklı farklı renklerle ve tasarımlarla özel olarak dizayn edilmiş olan Zara bayan etekleri arasında; birden fazla rengin bir arada kullanıldığı ve hoş bir kombin elde edildiği etekler de yer alıyor. Özellikle tek renk etek kombininden daha farklı bir yapıda üretilmiş olan bu etekler; Zara giyimin sıra dışı üretimler yaptığının ve kendini yenileyerek ürünlerini piyasaya sürdüğünün de en büyük kanıtı oluyor.



Zara bayan giyim reyonlarında yerini alacak olan bu etek modelleri; her zaman olduğu gibi son derece uygun fiyat aralıklarında müşterileri ile buluşacak... Bayanlara her zaman en kaliteli ve en şık kıyafetleri sunan Zara giyim; modaya uyumun da öncüsü oluyor.

Zara Erkek Çanta Modelleri

Zara giyim sadece giyim konusunda değil; aksesuar ve takı modelleri konusunda da en güzel ve en şık tasarımları değerli müşterilerine sunmaktadır. Tasarımın ve şıklığın öncü mimari olan Zara; hizmet verdiği tüm mağazalarında bayanlara olduğu kadar, erkeklere de aksesuar alanında son derece hoş tasarımlar ve ürünler sunuyor.
Zara giyim öncelikle çanta denilince ilk akla gelen bayan çantaları düşüncesini bir nevi ortadan kaldırıyor. Çünkü aynı şekilde ve aynı orandaki çeşitlilik ile erkeklere de farklı farklı renk ve tasarımlardaki çanta modellerini sunuyor. Zara erkek çantaları ile erkekler de hem son derece şık bir aksesuar kullanmış oluyor, hem de bu çantalar sayesinde birçok eşyasını taşıma konusunda avantaj sağlıyor. Zara giyimin erkek reyonlarında yer verdiği ve erkeklere hem kullanışlılık açısından, hem de hoş görünüm açısından son derece kaliteli tasarımları ortaya koyduğu bu çanta modelleri erkekler tarafından büyük bir beğeni ve ilgi görmekte. Özellikle sırt çantası modelleri Zara erkek giyim alanının en çok rağbet gören ve erkekler tarafından en çok tüketilen çanta modellerinin de başında yer alıyor. Son derece uygun fiyatlar ile Zara giyim mağazalarında erkeklerin beğenisine sunulan bu çanta modelleri; her tarzdan ve kesimden erkeğe de rahatlıkla hitap ediyor.





Zara erkek giyim alanında da tıpkı Zara bayan giyim alanında olduğu son derece farklı alanlarda farklı tasarımların oluşturulduğu açık bir şekilde Zara giyim tarafından ortaya koyuluyor...

14 Ekim 2013 Pazartesi

Zara Lookbook

Zara giyim markası her ay özel olarak koleksiyonlarını oluşturmakta ve piyasaya sürmektedir. Ayrıca her ay dergi çıkararak müşterilerine daha kaliteli ve daha detyalı bir hizmet vermektedir. Aylık olarak üretime sunduğu tüm modelleri derin ve detaylı bir şekilde bu kataloglar aracılığı ile müşterilerine aktaran Zara giyim; insanların mağazalara gitmeden önce bir fikir edinmelerine ve aradıkları modelleri bulup bulamayacaklarına yardımcı olmaktadır. 
Zara Lookbook serilerinde her dönem özel olarak kombinler, kıyafetler ve elbiseler yer almaktadır. Özellikle sonbahar döneminde bulunduğumuz şu günler içerisinde hem soğuk havalara karşı son derece korunaklı kıyafetler, hem de son modaya ve trendlere uygun kombinler Zara Lookbook'larda yerini almış durumda. En şık ve en gösterişli tasarımların yani sıra; sade ve şık kombinler, kıyafetler, elbiseler, ayakkabılar, botlar, kabanlar, montlar, atkılar, bereler ve aksesuarlar da sonbahar ve kış mevsimine özel olarak Zara Lookbook'larda yerini almış durumda. İnsanların Zara giyim mağazalarına gitmeden önce en iyi şekilde fikir edinecekleri bu kitapçıklar Zara giyimin ne denli kaliteli ve müşteri odaklı hizmet verdiğinin de en büyük ve en anlamlı göstergesi oluyor. Her dönem kendini yenileyen, dünyaca ünlü uzman ve profesyonel tasarımcıları ile çalışmalarını sürdürmeye devam eden Zara giyim; her ay ve her mevsim özel olarak üretip piyasaya sürdüğü giyim, ayakkabı ve aksesuarlar modelleri ile sevenlerinin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Ortaya koyduğu sıra dışı çalışmaları ve tasarımları ilk olarak Zara Lookbook aracılığı ile müşterilerine sunan Zara giyim; onlardan gelen  tepkilere göre de bir sonraki dönem için oluşturacağı kombin ve tasarımlarda daha dikkatli ve titiz hareket ediyor. Ancak zaten Zara giyim ürünlerinin beğenisine ilişkin herhangi olumsuz bir düşünce de şu güne kadar müşterilerinden gelmiş bulunmuyor. Sadece ufak tefek öneriler olarak dile getirilen bu istekler doğrultusunda da Zara giyim daha da titiz ve kaliteli bir çalışma yürütüyor.


Zara Lookbook aracılığı Zara giyim ürünleri hakkında fikir sahibi olunarak, çok daha sağlıklı bir şekilde alışverişler gerçekleştiriliyor ve böylece müşteriler mağazalara gidip eli boş dönmek zorunda da kalmıyor. 

13 Ekim 2013 Pazar

Zara Giyim Atkı ve Bereleri

Zara giyim, içerisinde bulunduğumuz sonbahar ve bir süre sonra gireceğimiz kış ayları için müşterilerini hem soğuk ve yağışlı havalara karşı korumak, hem de onlara her zaman olduğu gibi şık bir görünüm katmak adına, zara giyim atkı ve berelerini piyasaya sürmüş durumda.
İçerisinde klasik tek renk atkı ve berelerin de bulunduğu zara giyim mağazalarında ayrıca; çizgili, desenli, resimli ve baskılı, birkaç renk kombininden oluşan son derece dikkat çekici atkı ve bere modelleri de yer alıyor. Son derece kullanışlı ve soğuya karşı dayanıklı olan Zara giyim atkı ve bere modelleri ayrıca kullanıcılarına modaya ve trendlere uyum sağlama fırsatını da sunuyor. Böylece hem soğuk ve yağışlı havalardan korunma fırsatı, hem de hoş bir görünüme kavuşma fırsatı Zara giyim müşterilerine en iyi kalitede sunulmuş oluyor. Ayrıca çok uygun fiyat aralıkları ile insanlara sunulan son derece kaliteli ve şık atkı ve bereler 20 TL'den başlayan fiyatlarla Zara giyim müşterilerinin oluyor. Sonbahar ayları için daha mevsimlik olarak üretilmiş olan bu atkı ve bereler içerisinde; kış mevsimine özel olarak üretilmiş daha kalın ve korunaklı atkı ve bereler de yer alıyor. Zara giyim mağazalarında Zara bayan giyim reyonlarında bayanlar için  farklı ve sıra dışı tasarımlarla oluşturulmuş olan bu atkı ve bere modelleri; her dönem modaya uyuma daha çok önem veren bayanların da isteklerine son derece doğru bir şekilde cevap veriyor. Bunun yanı sıra Zara giyim mağazalarında Zara erkek giyim reyonlarında yer alan atkı ve bereler de erkeklerin isteklerine ve yakışıklı bir görünüme kavuşmalarında çok etkili bir rol oynuyor.



Sadece bayanlara ve erkeklere göre değil; çocuklara göre de birbirinden şirin ve sevimli atkı ve bere modellerinin yer aldığı Zara giyim mağazalarındaki bu atkı ve bereler de Zara çocuk giyim bölümlerinde yer alıyor. Belli bir kitleye değil bayan, erkek, çoluk, çocuk bütün insanlara hizmet etmeye devam eden Zara giyim herkesin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

12 Ekim 2013 Cumartesi

Zara Giyim Modası

Dünyanın en büyük giyim zincirine sahip olan Zara, bayan giyim, erkek giyim, aksesuar, ayakkabı, kozmetik ürünlerinin yanı sıra çocuk giyim ürünlerini de satmaktadır. Giyimin yanı sıra Zara Home adı altında ev tekstil ürünleri satan mağazalarda açmıştır. İspanyol merkezli bir mağaza olan Zara 1975 yılında Galiçya’da kurulmuştur. Kurucuları ise Rosalia Mera ve Amancio Ortega’dır.
Zara her sezon kendini yenilerek dünya modasını gardıroplarınıza taşımaktadır. Kaliteli kumaşları, özgün tasarımları, şıklığı ve rahatlığı ile bayanların olduğu kadar erkeklerinde vazgeçemediği bir marka haline gelen Zara giyim, modaya yön vermektedir. Zara giyimin kalitesini keşfedenler, Zara koleksiyonlarının çıkmasını dört gözle bekler hale gelmektedirler.
Bayanlar Zara kıyafetleri sayesinde aradıklarını rahatlıkla bulmaktadırlar. Böylece kendini güvende hisseden ve şık görünen bayanlar, Zara kıyafetleri içinde kendilerini farklı hissetmektedirler. Kıyafet seçimi özellikle bayanlar için oldukça zahmetli bir süreç halini almaktadır. Bayanlar uygun bir kombine sahip olmak için mağaza mağaza dolaşırlar. Ama Zara bayan giyim koleksiyonları ile tanışan bayanlar, artık aradıklarını tek bir çatı altında bulmanın keyfini yaşarlar. Kıyafetlerin yanı sıra ayakkabı, aksesuar da satışa sunan Zara giyim sayesinde bayanlar, kısa sürede kaliteli, modaya uygun giyinmenin mutluluğunu yaşarlar.


Erkekler de Zara giyimin farkını görmekteler. Zara erkek giyim koleksiyonları, yenilik ve farklılık arayan erkekler için doru adres. Çünkü Zara erkek giyim her sezon farklı koleksiyonlar ile karşımıza çıkmaktadır. Dünyanın sayılı markaları arasında yer alan Zara giyim, bayanların olduğu kadar erkeklerinde vazgeçilmez bir markası haline geldi.
Zara her sezona iddialı bir şekilde başlamaktadır. Bunu yapmakla da haksız sayılmaz. Çünkü her sezon kendini ispatlayarak, diğer sezona başlamaktadır. Dünyanın en kaliteli markası ve dünya markaları arasında önemli bir yer edinmiş olan Zara giyim farkını herkes keşfedecek.

Zara çocuk giyim, çocuk modasına yön veren markalardan biri olarak da adından söz ettirmektedir. Çocuklara özel birbirinden farklı ve şık tasarımları ile tercih edilen bir markadır. Cıvıl cıvıl renkler kullanılarak hazırlanan kıyafetler sanki çocukların o renkli dünyalarını çağrışım yapmaktadır. Zara çocuk giyim sayesinde, artık çocuklarda küçük yaşta modaya uygun kıyafetler giymektedirler. Zara bebek kıyafetleri de tasarlamaktadır. 

11 Ekim 2013 Cuma

Zara Giyim Bayan Elbiseleri

Zara giyim, bayan elbise modelleri ile can alıcı renklerde ve seçeneklerde karşımıza çıkıyor. Birbirinden güzel ve şık zara bayan giyim elbise modelleri arasında; son derece sade ve şık elbiseler olduğu gibi; cesur veya daha kapalı giyinmeyi tercih eden farklı elbise seçenekleri de yer almaktadır. Her dönem mevsimlere göre farklı farklı modellerde üretilen zara giyim bayan elbiseleri; 2014 kışına özel modellerle şuan zara giyim mağazalarında yerini almış durumda. 
Zara bayan giyim elbise modellerinde; hem geniş renk yelpazesi, hem de fazlaca model seçeneği ile oluşturulmuş olan elbiseler yer alıyor. Sayısız model ve renk seçenekleri sayesinde de farklı tarzlarda giyinmeyi tercih eden bütün bayanlara uygun elbiseleri zara giyim mağazalarında bulmak son derece kolay oluyor. Uzun boylu, kısa boylu, kalıplı ve zayıf bayan yapılarına göre farklı bedenlerle de oluşturulmuş olan zara bayan giyim elbiseleri ile artık her bayan rahatlıkla kendi bedenine uyan elbise modeline sahip olacak. Ayrıca uzun elbise modelleri, kısa elbise modelleri, dantelli elbise modelleri, desenli elbise modelleri, mini elbise modelleri, süper mini elbise modelleri, dekolteli elbise modelleri, derin yırtmaçlı elbise modelleri ve kot elbise modelleri de zara giyim mağazalarındaki, zara bayan giyim reyonlarında yerini almış durumda. Saydığımız bu modelleri çeşitlendirmek ve çoğaltmak da zara giyim bayan elbise modelleri arasında mümkün oluyor. Çok uygun fiyat aralıkları ile fiyatlandırılan bayan elbise modelleri; model farklılıklarına göre fiyat değişkenliği gösterebiliyor.





Bayanların kusursuz bir görünüme sahip olmaları ve modaya da uyum sağlamaları için özenle seçilip, tasarlanmış olan zara giyim bayan elbise modelleri; sokak modasına da büyük bir uyum sağlıyor. Hatta bunun için piyasaya sürülmeden önce tanıtımları için Londra sokaklarında bu elbise modellerinin çekimleri de yapılıyor. Kalitenin ve şık görünümün adresi ZARA GİYİM; bayanların isteklerine cevap vermeye devam ediyor. 

8 Ekim 2013 Salı

Zara Bayan Giyim Montoları

Zara giyim; 2014 kış mevsimine özel olarak tasarlamış olduğu bayan giyim mont modellerini piyasaya sürmüş durumda. Zara giyim mağazaları aracılığı ile piyasa sürülmüş olan bu mont modelleri arasından birbirinden ilginç ve birbirinden hoş tasarımlar yer alıyor. Bayanlara her zaman hoş bir görünüm katmayı hedefleyen ve bu doğrultuda giyim ve aksesuarlarını oluşturan Zara giyim; mont modellerinde de aynı tekniği kullanıyor.
Zara giyim bayanlar için oluşturmuş olduğu mont modelleri ile kış aylarında bayanları hem soğuğa karşı koruyor, hem de kış aylarında da modaya uyumlu bir şekilde giyinmelerine olanak sağlıyor. Birbirinden hoş ve birbirinden şık mont modelleri ile bayanların gönlünde taht kurmaya devam eden Zara bayan giyim; bu montları çok da uygun fiyat aralıklarında bayanların beğenisine sunuyor. Böylece her kesimden insan rahatlıkla Zara mont modellerini giyinebiliyor ve şık bir görünüme kavuşuyor. Her zaman farkını ortaya koyan ve kalitenin en doğru adresi olan Zara bayan giyim; özellikle Londra'da çekimlerini yaptığı 2014 kış koleksiyonunda yer alan mont modelleri ile piyasaya sürülmeden önce bayanların büyük takdirini toplamıştı.

Siz de hem soğuk havalardan korunmak, hem de modaya uyum sağlamak adına Zara bayan giyim mont modellerini tercih edebilirsiniz. Unutmayın; her mevsimde şık olmak, bütün kadınların en büyük arzusudur.

5 Ekim 2013 Cumartesi

Zara Bayan Giyim İle Ayakkabı ve Çanta Şıklığı

Artık sadece kaliteli üretim yapmak, bunu makul fiyata satmak yeterli değil. Yeni dönemin şirketleri artık tasarımdan satış noktasına ulaştırmaya kadar bütün süreçlerini kısaltmaya, daha hızlı olmaya çalışıyorlar. Bunu yaparken de uyguladığı örnek yaklaşımlarıyla dünyada zara giyimi örnek alıyorlar. Dünyadaki öncü şirketlerden olan zara giyim birbirinden güzel modelleriyle her yaşa hitap ediyor.
Kalitesi ve şık modelleriyle her zaman en sevilen markalardan olan zara giyim, yeni sezonda özellikle bayanlar için çok güzel ve şık modeller hazırlamış durumda. Bunların en önde gelenleri ise kuşkusuz bayanlar için vazgeçilmez aksesuar olan ayakkabı ve çanta modelleri.
Bu harika ayakkabı ve çanta modelleri hemen hemen her türlü giyim ürünü ile kombine edilebilir. Hem sade, hem klasik hem de spor tarzı ayakkabılar ile ayaklarınız hem rahat edecek hem de şıklık ve zarafetiniz ile herkesi büyüleyeceksiniz.

Zara bayan giyim çanta ve ayakkabı modelleri her kreasyona uygun olarak üretilmektedir. Bayanlara rahat bir kombin oluşturma imkanı sunan zara bayan giyim sabah, öğle, akşam ve hatta gece vakitlerine uygun olarak özel tasarımlar ile oluşturulmuştur. Bu sebeple ayakkabı ve çanta modelleriyle her vakitte rahatlıkla kullanabileceğiniz aksesuarlar olmaktadır. Birbirinden güzel ayakkabı modellerini, büyük, küçük, el çantası ve kol çantası olarak ayrı ayrı kusursuz görünmenizi sağlayacak çantalarla kombinleyerek etrafınız tarafından dikkat çekici ve mükemmel bir görüntü yakalayabilirsiniz.


4 Ekim 2013 Cuma

Zara Erkek Giyim

Zara Giyim; bayanlara, erkeklere ve hatta çocuklara sunmuş olduğu kıyafet seçenekleri, aksesuar tercihleri ve eğlenceli kombinler oluşturma fırsatları ile her geçen gün gelişim göstermeye devam ediyor. Zaten dünyanın en kaliteli şirketler zincirinde yer alan Zara Giyim; böyle bir konumda olmasına rağmen yine de kendini geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyor. Bayan giyim ve erkek giyimin yanı sıra; çocuk giyim alanında da son derece hoş tasarımları, çeşitlilik arz ederek sevenlerine sunuyor.
Zara erkek giyim alanında özel olarak ürettiği parçaları sadece seneden seneye değil; 4 mevsime özel olarak yeniliyor. Yani Zara giyim; 1 yılda en azından tam 4 kez kendisini yeniliyor ve bu şekilde müşterilerine hizmet sunuyor. Ekim ayı içerisinde olduğumuz ve Sonbahar mevsimini yaşadığımız şu günlerde Zara Giyimin soğuk havalara özel olarak tasarlamış olduğu daha çok mevsimlik olan pantolonlar, gömlekler, bereler, atkılar, kazaklar, botlar, montlar ve paltolar vitrinlerdeki yerlerini almış durumda. Önümüzün de kış olması nedeni ile Zara Giyim kış koleksiyonu da hazır bir şekilde vitrinlerdeki yerini almaya başladı. Zara 2014 kışına özel olarak erkek giyim alanındaki koleksiyonu zaten en azından 2 ay öncesinde hazır duruma getirmişti ve vakti geldiğinde de Eylül ayında piyasaya sürerek; sevenleri yine yanıltmadı ve kalitesini ortaya koydu. Kışlık modellerin piyasaya sürülmesi ile birlikte Zara Giyim mağazalarında kış sezonu için alışveriş fırtınası da yoğun bir şekilde yaşanmaya başladı. En güzel erkek giyim tasarımlarının ve kombinlerinin yer aldığı Zara erkek giyim bölümü sayesinde erkekler, bu mevsimde de hem soğuktan korunacaklar, hem de son derece şık bir görünüme sahip olacaklar.

Klasını ve kalitesini hiçbir zaman bir önceki çalışmasının altına düşürmeyen ve her dönem en iyi firma konumunda yer alıyor olsa da; kalitesini yükseltmeye devam eden Zara Giyim; erkek giyim alanı ile yine erkeklerin gönlünde taht kurmaya ve onları bayanlar tarafından fark edilecek bir biçime ilgi çekici boyutlarda giydirmeye devam ediyor. Ülkemizde de onlarca mağazası ile hizmet veren Zara Giyim mağazalarından sizler de rahatlıkla kendinize uygun bir modeli bulabilir ve Zara Giyim farkını yaşayabilirsiniz.

1 Ekim 2013 Salı

Zara Giyim

İspanyol merkezli bir giyim markası olan Zara Giyim; sadece giyim alanında değil; aksesuar alanında da en güzel tasarımları sizlere sunuyor. Galiçya'da kurulmuş olan Zara giyimin kuruluş tarihi ise; 1975 yılıdır. Dünya'da yer alan giyim markaları arasında kendine hatrı sayılır bir konum edinmiş olan Zara Giyim; dünyanın en büyük 3 hazır giyim markasından biridir. Dünyanın en büyük mağazalar zinciri konumunda bulunan İnditex'in bünyesinde hizmet veren Zara Giyim; İnditex'in kapsadığı 6000 civarındaki mağazadan sadece biridir. 2012 yılındaki incelemelere göre Zara giyimin dünyada, 1671 mağazası olduğu saptanmıştır. Ancak günümüze kadar bu sayı artarak gelmiştir ve ülkemizde de; İstanbul, Ankara, Bursa, Mersin, Eskişehir gibi gelişmiş şehirlerde onlarca mağazası bulunmaktadır.
Erkeklere, bayanlara ve hatta çocuklara giyim alanında sayısız seçenek sunan Zara Giyim; yaz, kış, ilkbahar ve sonbahar aylarında da sürekli olarak kendini yeniliyor. Böylece hem kalitesini arttırmış oluyor, hem de insanlara modası geçmiş olan ürünleri sunmamış oluyor. Bu şekilde dünyada milyonların gönlünü kazanmış olan Zara Giyim; ülkemizde de hatırı sayılır bir tüketici grubuna hitap ediyor. En şık tasarımları, en hoş kombinleri ve en son moda ürünleri sevenleri ile buluşturan Zara Giyim; Zara Kids ve Zara Home mağazaları ile farklı hizmetler de sunuyor. Kullanıcı sayısı her geçen gün artan ve bu denli büyümesine rağmen, gelişimini hala tamamlamamış olan Zara Giyim, diğer markalardan ne derece üstün bir marka olduğunu bu şekilde ortaya koyuyor. Özellikle bayanlardan çok olumlu tepkiler almaya devam eden Zara Giyim; ürünleri ile bayanları kendine aşık etmeye devam ediyor. Elbise, ayakkabı, gömlek, palto, kaban, atkı, bere, kazak, etek, bluz, pantolon, tişört, ceket, şort, kot, jean, takı, çanta, iç çamaşırı ve çocuk giyim gibi birçok alanda farklı ürünleri ile çeşitliliği sağlamış olan Zara Giyim mağazalarında; her tarzdan insana hitap edebilen ürünler yer alıyor. Böylece evrensel bir marka olduğunu da apaçık bir biçimde ortaya koyan Zara Giyim; fiyatlarındaki uygunluğu sayesinde de birçok insanın kendisini tercih etmesine olanak sağlıyor.
Her geçen gün büyüyen ve bu doğrultuda kalitesini de arttırmaya devam eden Zara Giyim; günümüz koşullarına en uygun biçimde hareket eden markaların da başında geliyor.