16 Ekim 2013 Çarşamba

Zara Etek Modelleri

Zara giyim; 2014 sezonuna özel olarak piyasaya sürmeye hazırlandığı etek modelleri ile bayanların gönlünde yine taht kurmaya hazırlanıyor. Çekimleri gerçekleştirilen ve büyük bir ilgi gören bu etek modellerini Zara giyim; dünyaca ünlü tasarımcılara hazırlatmış durumda. Birbirinden şık ve birbirinden sıra dışı etek modellerinin de yer aldığı bu koleksiyon içerisinde sade ve şık görünümlü etek modelleri de yer almakta.
Zara bayan giyim reyonlarında yerini alacak olan Zara etek modelleri arasında; her kesimden bayanın rahatlıkla giyinebileceği etekler yer alıyor. Özellikle kapalı giyinmeyi tercih eden, muhafazakar bayanlar için; uzun boylu etekler yer alırken; daha cesur giyinmeyi tercih eden bayanlar için; yırtmaçlı, derin yırtmaçlı, mini ve süper mini etek modelleri de yer almakta. Farklı farklı renklerle ve tasarımlarla özel olarak dizayn edilmiş olan Zara bayan etekleri arasında; birden fazla rengin bir arada kullanıldığı ve hoş bir kombin elde edildiği etekler de yer alıyor. Özellikle tek renk etek kombininden daha farklı bir yapıda üretilmiş olan bu etekler; Zara giyimin sıra dışı üretimler yaptığının ve kendini yenileyerek ürünlerini piyasaya sürdüğünün de en büyük kanıtı oluyor.



Zara bayan giyim reyonlarında yerini alacak olan bu etek modelleri; her zaman olduğu gibi son derece uygun fiyat aralıklarında müşterileri ile buluşacak... Bayanlara her zaman en kaliteli ve en şık kıyafetleri sunan Zara giyim; modaya uyumun da öncüsü oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder