20 Ekim 2013 Pazar

Türkiye'deki Zara Giyim Mağazaları

Giyim konusunda hem bayanlara, hem erkeklere, hem de çocuklara hitap eden ve dünyanın 1 numaralı giyim markası olan Zara; Türkiye'de de birçok mağazası ile hizmet veriyor. En güzel elbiselerin, en şık kıyafetlerin, en güzel aksesuarların, sıra dışı takıların, modern ayakkabıların ve orijinal çantaların yer aldığı Zara giyim mağazaları; Türkiye'de birçok ilde ve bu illerdeki birçok alışveriş merkezinde sizlerle buluşuyor. Bunun yanı sıra Zara Kids ve Zara Home mağazalarıyla da sevenlerine çok özel alternatifler ve ürünler sunuyor.

1975 yılında İspanya'da kurulan ve dünyanın en büyük mağazalar zincirini oluşturan İnditex'in bünyesinde hizmet veren Zara Giyim'in; 2012 verilerine göre dünyada 1671, Türkiye'de ise; 31 mağazasının bulunduğu saptanmıştır. Geçen bu süre zarfında mağaza sayısı katlanarak devam eden Zara Giyim'in; hem dünyada, hem de Türkiye'deki mağaza sayısı bir hayli artmıştır. Özellikle İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Eskişehir ve Adana gibi illerde birçok alışveriş merkezinde boy gösteren Zara Giyim; modaya uyumu ve şıklığı tercih eden bayanların ve erkeklerin ortak noktası oluyor. Ayrıca çocuklarına da kaliteli ve şık kıyafetler, ayakkabılar ve elbiseler giydirmek isteyen anne ve babalar; çocuklarının giyim ihtiyaçlarını da Zara Giyim mağazalarındaki Zara Çocuk Giyim reyonlarından karşılıyor. Birbirinden farklı ve hoş tasarımların en iyi şekilde piyasaya sürüldüğü ve kalitenin yanı sıra ucuzluğun da yer aldığı Zara Giyim mağazaları; dünyadaki ve Türkiye'deki gelişimine sayısız mağazası ile devam ediyor. Kaliteyi ve şıklığı tercih edenlerin giyimi olan Zara; giyim alanında öncü olmaya devam ediyor. Giyimin yanı sıra aksesuar bölümünde de son derece şık ve gösterişli takıları bayanlara sunan ve onlara ayrı bir güzellik katan Zara; bünyesinde yer aldığı İnditex grubunun en büyük şirketidir.





Türkiye'de birçok ilde onlarca mağazası ile hem bayanlara, hem erkeklere, hem de çocuklara en güzel ve en kaliteli ürünleri sunan ve onların her zaman modaya uyum sağlamalarına yardımcı olan Zara Giyim; bu alanda öncü ve lider giyim markası olmaya devam ediyor. Ülkemizde milyonlarca insanın da tercih ettiği Zara Giyim; trendleri belirlemeye devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder