23 Ekim 2013 Çarşamba

Dünya Devi Zara Giyim

Zara giyim İspanyol merkezli bir giyim ve aksesuar mağazası olarak tanınmaktadır. Dünyanın tanınmış markaları arasında yer alan Zara giyim, dünya geneline yayılmış durumdadır. Kalitesinden ödün vermeyen ve her geçen gün sayılarını arttıran Zara giyim, erkek ve bayan kıyafetleri dışında çanta, ayakkabı tasarımları ile de göz dolduruyor.
Türkiye'de 2012 yılı itibariyle otuz bir mağazası bulunan Zara giyim, adından sıkça söz ettiriyor. İspanyol devi Zara giyimin sahibi Amancio Ortega, İspanya'nın en zengini olarak anılmaktadır. İlk olarak 1963 yılında ilk eşi Rosalia Mera ile birlikte Corune kentinde küçük bir tekstil fabrikası kurarak bu işe başlamıştı. Daha sonra 1975 yılında Zara adı altında yine Coruna kentinde ilk giyim mağazasını açtı. Bu sayede giderek büyüyen Zara giyim bir dünya markası olmayı başardı.
Zara giyim üretim sürecindeki hızı ve değişime çabuk ayak uydurabilmesi sayesinde başarısın giderek katladı. Bir koleksiyonu iki hafta içinde tasarlayarak hızlı moda kavramını, modaya katmıştır. Sürekli kendisini yenileyerek her sezon farklı tasarımlarla yeniliği ve modayı sevenler için tercih edilen bir marka. Altmış dört ülkede toplam bin altı yüz yetmiş bir mağazası bulunan Zara giyim, Türkiye'de de otuz bir mağazası ile hizmet vermektedir.
Zara bayan giyim, birbirinden renkli ve farklı tarzlara hitap eden kıyafetleri sayesinde bayanların ilgi odağı olmuş durumda. Farklılık arayan, aynı zamanda kaliteyi de ön planda tutan bayanlar Zara bayan giyim sayesinde arzu ettikleri kıyafetlere ulaşıyor. Çantaları, ayakkabıları, kıyafetleri ile bayanların tercihi Zara bayan giyim oluyor.

Erkeklerde modaya uygun olarak giyinmek için, modaya yön veren marka olan Zara erkek giyimden vazgeçemiyor. Zara giyime uğrayanlar bu mağazadan vazgeçemiyorlar ve her sezon Zara koleksiyonlarını dört gözle bekliyorlar. Rahatlığı , şıklığı, kaliteyi ve yeniliği tercih eden erkekler, Zara erkek giyimde buluşuyor.

Zara giyim çocukları da unutmuyor. Çocuklar hatta bebekler içinde kıyafetler tasarlayarak,herkesin  ailecek modaya uygun giyinmelerini sağlıyor. Üç ila otuz altı aylık bebekler için rengarenk ve rahat elbiseler, kazaklar, gömlekler tasarlayan Zara çocuk giyim, ebeveynlerin gözdesi oluyor. Ayrıca on dört yaşına kadar erkek ve kız çocuklarının yaşlarına hitap eden kıyafetler tasarlayarak farkını ortaya koyuyor. Küçükten büyüğe herkes Zara giyimde buluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder