14 Ekim 2013 Pazartesi

Zara Lookbook

Zara giyim markası her ay özel olarak koleksiyonlarını oluşturmakta ve piyasaya sürmektedir. Ayrıca her ay dergi çıkararak müşterilerine daha kaliteli ve daha detyalı bir hizmet vermektedir. Aylık olarak üretime sunduğu tüm modelleri derin ve detaylı bir şekilde bu kataloglar aracılığı ile müşterilerine aktaran Zara giyim; insanların mağazalara gitmeden önce bir fikir edinmelerine ve aradıkları modelleri bulup bulamayacaklarına yardımcı olmaktadır. 
Zara Lookbook serilerinde her dönem özel olarak kombinler, kıyafetler ve elbiseler yer almaktadır. Özellikle sonbahar döneminde bulunduğumuz şu günler içerisinde hem soğuk havalara karşı son derece korunaklı kıyafetler, hem de son modaya ve trendlere uygun kombinler Zara Lookbook'larda yerini almış durumda. En şık ve en gösterişli tasarımların yani sıra; sade ve şık kombinler, kıyafetler, elbiseler, ayakkabılar, botlar, kabanlar, montlar, atkılar, bereler ve aksesuarlar da sonbahar ve kış mevsimine özel olarak Zara Lookbook'larda yerini almış durumda. İnsanların Zara giyim mağazalarına gitmeden önce en iyi şekilde fikir edinecekleri bu kitapçıklar Zara giyimin ne denli kaliteli ve müşteri odaklı hizmet verdiğinin de en büyük ve en anlamlı göstergesi oluyor. Her dönem kendini yenileyen, dünyaca ünlü uzman ve profesyonel tasarımcıları ile çalışmalarını sürdürmeye devam eden Zara giyim; her ay ve her mevsim özel olarak üretip piyasaya sürdüğü giyim, ayakkabı ve aksesuarlar modelleri ile sevenlerinin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Ortaya koyduğu sıra dışı çalışmaları ve tasarımları ilk olarak Zara Lookbook aracılığı ile müşterilerine sunan Zara giyim; onlardan gelen  tepkilere göre de bir sonraki dönem için oluşturacağı kombin ve tasarımlarda daha dikkatli ve titiz hareket ediyor. Ancak zaten Zara giyim ürünlerinin beğenisine ilişkin herhangi olumsuz bir düşünce de şu güne kadar müşterilerinden gelmiş bulunmuyor. Sadece ufak tefek öneriler olarak dile getirilen bu istekler doğrultusunda da Zara giyim daha da titiz ve kaliteli bir çalışma yürütüyor.


Zara Lookbook aracılığı Zara giyim ürünleri hakkında fikir sahibi olunarak, çok daha sağlıklı bir şekilde alışverişler gerçekleştiriliyor ve böylece müşteriler mağazalara gidip eli boş dönmek zorunda da kalmıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder