1 Ekim 2013 Salı

Zara Giyim

İspanyol merkezli bir giyim markası olan Zara Giyim; sadece giyim alanında değil; aksesuar alanında da en güzel tasarımları sizlere sunuyor. Galiçya'da kurulmuş olan Zara giyimin kuruluş tarihi ise; 1975 yılıdır. Dünya'da yer alan giyim markaları arasında kendine hatrı sayılır bir konum edinmiş olan Zara Giyim; dünyanın en büyük 3 hazır giyim markasından biridir. Dünyanın en büyük mağazalar zinciri konumunda bulunan İnditex'in bünyesinde hizmet veren Zara Giyim; İnditex'in kapsadığı 6000 civarındaki mağazadan sadece biridir. 2012 yılındaki incelemelere göre Zara giyimin dünyada, 1671 mağazası olduğu saptanmıştır. Ancak günümüze kadar bu sayı artarak gelmiştir ve ülkemizde de; İstanbul, Ankara, Bursa, Mersin, Eskişehir gibi gelişmiş şehirlerde onlarca mağazası bulunmaktadır.
Erkeklere, bayanlara ve hatta çocuklara giyim alanında sayısız seçenek sunan Zara Giyim; yaz, kış, ilkbahar ve sonbahar aylarında da sürekli olarak kendini yeniliyor. Böylece hem kalitesini arttırmış oluyor, hem de insanlara modası geçmiş olan ürünleri sunmamış oluyor. Bu şekilde dünyada milyonların gönlünü kazanmış olan Zara Giyim; ülkemizde de hatırı sayılır bir tüketici grubuna hitap ediyor. En şık tasarımları, en hoş kombinleri ve en son moda ürünleri sevenleri ile buluşturan Zara Giyim; Zara Kids ve Zara Home mağazaları ile farklı hizmetler de sunuyor. Kullanıcı sayısı her geçen gün artan ve bu denli büyümesine rağmen, gelişimini hala tamamlamamış olan Zara Giyim, diğer markalardan ne derece üstün bir marka olduğunu bu şekilde ortaya koyuyor. Özellikle bayanlardan çok olumlu tepkiler almaya devam eden Zara Giyim; ürünleri ile bayanları kendine aşık etmeye devam ediyor. Elbise, ayakkabı, gömlek, palto, kaban, atkı, bere, kazak, etek, bluz, pantolon, tişört, ceket, şort, kot, jean, takı, çanta, iç çamaşırı ve çocuk giyim gibi birçok alanda farklı ürünleri ile çeşitliliği sağlamış olan Zara Giyim mağazalarında; her tarzdan insana hitap edebilen ürünler yer alıyor. Böylece evrensel bir marka olduğunu da apaçık bir biçimde ortaya koyan Zara Giyim; fiyatlarındaki uygunluğu sayesinde de birçok insanın kendisini tercih etmesine olanak sağlıyor.
Her geçen gün büyüyen ve bu doğrultuda kalitesini de arttırmaya devam eden Zara Giyim; günümüz koşullarına en uygun biçimde hareket eden markaların da başında geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder